Doorgaan naar inhoud

Gratis verzending vanaf €60 (NL) Koop nu en betaal later met Klarna          Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €60 (NL)

Koop nu en betaal later met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Verzenden & Bezorgen

Leuk dat je een bestelling hebt gedaan bij ons! Mocht je nog overwegen om een bestelling te plaatsen vind je hieronder hoe wij te werk gaan. Neem je tijd en lees het op je gemak door.

Als Hem/Nature doen wij er alles aan om uw pakket zo goed mogelijk in te pakken en te versturen. We gaan hier erg zorgvuldig mee om.

Voor vragen & bestellingen, neem contact met ons op! U kunt ons ten allen tijde bereiken per mail: klantenservice@hemnature.com

Verzending en eventuele kosten

We willen u bedanken voor uw bestelling, onze verzendingen worden gedaan door DHL en de prijzen die wij hanteren vind u hieronder.

Boven €60 binnen Nederland gratis verzending

Boven €65 naar Duitsland en België gratis verzending

onder €60/65 gelden de volgende tarieven:

€4,95  Nederland

€6,50 België

€9,50 Duitsland

€11,95 Frankrijk

€9,95 Oostenrijk

Kosten bij foutief adres, weigering of niet ophalen

Wij doen er alles aan om het pakket op het opgegeven adres te leveren. Indien het adres niet klopt, het pakket wordt geweigerd of niet wordt opgehaald van een PostNL afhaallocatie, dient er te alle tijde een bedrag betaald te worden van €6,95,-

Bezorging

Wij bezorgen zo snel mogelijk! De bestellingen die voor 23:00 besteld zijn, worden meestal dezelfde dag nog verstuurd. Wij hanteren een leveringsdatum van 1 tot 2 werkdagen (*met uitzondering van weekend, feest en actiedagen). Ook wil het weleens voorkomen dat PostNL of de bezorger zich niet aan de leveringsperiode houden of tijdens bijzondere dagen het extreem druk hebben.
Zolang je geen mail van ons hebt gekregen, komt de verhindering niet bij ons vandaan.

Je ontvangt altijd een track & trace mail van ons, waar je jouw pakket kan volgen.