İçeriğe geç
29 € 'dan ücretsiz kargo
29 € 'dan ücretsiz kargo
Blog: INCIA Natuurlijke Zonnebrandcrèmes voor de hele Familie

Blog: INCIA Natuurlijke Zonnebrandcrèmes voor de hele Familie

De lente en de zomer betekent langere dagen zon en is voor velen de favoriete seizoenen. De zon heeft veel gunstige effecten voor onze gezondheid. We halen er bijvoorbeeld ons benodigde vitamine D uit die cruciaal is voor onder andere sterke botten en een gezond immuunsysteem. Zonnen is dus gezond. Echter is diezelfde zon ook gevaarlijk als je je huid langer aan het zonlicht blootstelt. Het versnelt met name het verouderingsproces en verhoogt het de kans op huidkanker. Daarom blijft het beschermen van je lichaam door het in te smeren met de juiste zonnebrandcrème de boodschap.

Zonnebrandcrème beschermt ook de gevoelige huid tegen zonnebrand, huidpigmentatie, verkleuring, verslapping en het ontstaan van rimpels. Deze beschermingen helpen de huid om een algeheel evenwichtiger huidskleur te geven.

We hebben gezien dat het enorm belangrijk is om je in te smeren met een zonnebrandcrème. Maar is elke zonnebrandcrème ook kwalitatief en gezond? Het antwoord daarop is nee.

Ik hoor jullie al vragen waarom de kwaliteit van een zonnebrandcrème nou zo belangrijk is.

-Ten eerste, je gebruikt er véél van.

-Ten tweede, de stoffen veranderen onder invloed van warmte en zon én het wordt opgenomen in je lichaam. Bijna alle zonnebrandcrèmes bevatten chemicaliën die je hormonen ernstig verstoren. Het is dus verstandig om eerst even de ingrediëntenlijst te checken om erachter te komen hoe ‘clean’ de zonnebrandcrème is. Let er goed op dat de volgende ingrediënten er niet in staan: oxybenzone, avobenzone, octisalate, ethylhexyl salicylate, octocrylene, homosalate en octinoxate.

Inderdaad! Dat waren lastige woorden om te onthouden geef ik toe. Maar maak je geen zorgen. Want wij bieden jullie een geheel natuurlijke zonnebrandcrème van INCIA waarvan je de ingrediëntenlijst helemaal niet hoeft te lezen en met een gerust hart kunt gebruiken. We heten de vier INCIA zonproducten:

Natuurlijke Zonnebrand Gezichtscrème SPF 50,  Natuurlijke Zonnebrandcrème Baby & Kids 50 SPF, Natuurlijke Zonnebrandcrème (voor lichaam) 50 SPF en Natuurlijke Bronzing Olie van harte welkom!

De inhoud van de vier zonnebrandcrèmes bestaan uit natuurlijke plantenextraxten en oliën als: Shea butter, cacao butter, sesamolie, tamanu-olie, jojoba olie etc.

Tips!

- Ben je de hele dag buiten? Smeer je om de twee uur in.

- De huid van kinderen is extra gevoelig tegen Uv-straling. Geef hun extra bescherming tegen de zon door ze extra dik in te smeren.

- Vergeet je gezicht niet. We willen meestal goed bruin worden in het gezicht en slaan het over, terwijl we in het gezicht het meeste risico lopen op huidaandoeningen. Het is dus belangrijk dat we ons gezicht goed insmeren.

Ohja voordat we het vergeten vergeet niet jezelf en de kinderen goed in te smeren met de nieuwe INCIA Natuurlijke Anti-insect protective spray voor optimale bescherming voor ziekmakende insecten!

Geniet van natuurlijke, veilige en zonnige dagen met de hele familie!

Liefs,

Hemnature

 

Önceki makale Chemicaliën in baby shampoo's? Kies voor een natuurlijke shampoo
Sonraki makale Blog: De vicieuze cirkel bij eczeem met 5 Tips
Türkçe tr