İçeriğe geç
29 € 'dan ücretsiz kargo
29 € 'dan ücretsiz kargo
Welkom & Winter huidverzorgingsolie

Welkom & Winter huidverzorgingsolie

Hi allemaal!

Welkom op onze eerste blog waarbij we updates, nieuwtjes en heel veel leuke dingen met jullie zullen delen.

Als eerst willen we jullie bedanken voor jullie interesse en tevredenheid over alle producten. We krijgen enorm veel berichten zowel privé als openbaar. Helaas hebben we minder fysieke contact omdat we ook door de maatregelen de deuren moesten sluiten. We missen deze warme contact enorm! We hopen dat we in het nieuwe jaar 2021 doormiddel van de store, bijenkomsten en leuke acties die we zullen organiseren bij elkaar zullen komen. Momenteel zijn we natuurlijk wel open voor afhaal!

Ik vind het persoonlijk (Naciyenur) heel erg fijn om gesprekken te voeren wat gaat over de belang van natuurlijke producten en de achterliggende visie die wij hebben bij Hemdogal. Ook vanuit mijn eigen beroep als Ambulante gezinsbegeleider leerde ik met de cliënten waar ik op huisbezoeken ging wederzijds enorm veel. Daarom vind ik het belangrijk dat we in contact moeten blijven. Gesprekken blijven voeren, glimlachen en knuffelen. Vooral nu met de wintermaanden. Gelukkig proberen wij altijd acties te doen waar iedereen gelukkig van wordt zoals de lopende actie van de winter actie met een lipbalm als cadeau bij elke bestelling. Graag willen we jullie ook doormiddel van deze blog jullie informeren over de natuurlijke product van de welbekende Wicks variant: Winter huidverzorgingsolie

De Winter huidverzorgingsolie

(een musthave in huis tijdens de wintermaanden) 

Dit is onze grote redder in plotseling veranderend weer en milde koude situaties. De verzorgingsolie kun je in ademen of smeren op de huid. Het is vooral gebruikelijk bij kinderen die moeilijk in slaap vallen met een verstopte neus. Je kunt de verzorgingsolie smeren op de borst en/of rug. De beste manier voor gebruik is de verzorgingsolie te gebruiken bij symptomen van neusverkoudheid, verstopte neus en hoest bij verkoudheid te verlichten.

Ademhalings-, verfrissende, bacteriën- en virusdodende oliën worden geproduceerd met de ingrediënten; eucalyptus globus, munt, kamfer, gember en sheaboter voor verstopte neus en pijn op de borst. Dankzij de schone natuurlijke ingrediënten is het uiterst veilig voor kinderen om te gebruiken aangezien er geen parabenen, kunstmatige kleurstoffen en synthetische middels bevatten. 

De winter huidverzorgingsolie kun je nu shoppen met 25% korting op de webshop of kom het gezellig afhalen in de store!

 Much of love,

Team Hemdogal

Önceki makale De wonderbaarlijke azijn
Sonraki makale De kracht en geuren uit de natuur: Essentiële oliën
Türkçe tr