Doorgaan naar inhoud

10% korting op alle SUN CARE!

Gratis verzending van 60€ (NL-BE) voor 23:00 besteld, morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

10% korting op alle SUN CARE!

Gratis verzending van 60€ (NL-BE) voor 23:00 besteld, morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

Over Shrub

 

Shrub: natuurlijke cosmetica met een vleugje aromatherapie

Ken jij ons natuurlijke cosmeticamerk Shrub al? Shrub is opgericht door Ayten Kodak en Hem-Nature biedt haar natuurlijke verzorgingsproducten aan in onze webshop. En met goede reden! Shrub is namelijk een prachtig, natuurlijk merk zonder schadelijke ingrediënten. Op deze pagina vertellen we je graag hoe Shrub is ontstaan, wat er zo bijzonder is aan dit natuurlijke merk en waarom de normen en waarden van Shrub zo goed aansluiten op Hem-Nature. 

Aromatherapie

Jaren geleden ontdekte oprichtster Ayten dat ze allergische reacties kreeg door de cosmetische producten die ze op haar huid gebruikte. Ze begon met het gebruik van plantaardige oliën en realiseerde zich al snel dat de huidproblemen zichzelf oplosten. Dit was voor Ayten het teken om alle verzorgingsproducten met chemicaliën uit haar leven te bannen. Terwijl ze onderzoek deed naar het gebruik van plantaardige oliën op de huid, ontdekte ze aromatherapie. Dit leidde ertoe dat ze in 2009 begon met een opleiding aromatherapie. Tijdens de opleiding heeft zij geleerd natuurlijke crèmes te maken: de eerste stappen naar het ontstaan van Shrub! 

Natuurlijke crèmes

Ayten gebruikte haar natuurlijke cosmetica en crèmes uiteraard zelf. En met resultaat. Haar huid begon te veranderen, te verbeteren en te stralen. Ook haar omgeving merkte deze verandering van haar huid op. Steeds meer mensen kregen interesse in deze natuurlijke verzorgingsproducten. Verhalen over de fantastische resultaten gingen als een lopend vuurtje door haar sociale kringen en Aytens natuurlijke cosmetica en crèmes kregen een steeds groter bereik.

De vraag naar de natuurlijke verzorgingsproducten van Ayten steeg. Dit maakte het noodzakelijk om te beginnen met branding en productie. Met toestemming van het ministerie van Volksgezondheid van Turkije is Ayten gestart met haar producten te produceren. Alles vers, duurzaam en in kleine hoeveelheden. Shrub kwam officieel op de markt!

Pure ingrediënten

De wens om natuurlijke cosmetische producten te maken en iedereen hiermee te helpen, kwam uit. Het doel van Ayten is om mensen kennis te laten maken met de wonderen die 100% plantaardige grondstoffen en oliën voor je huid kunnen betekenen. De ingrediënten zijn zo puur dat ze in principe zelfs eetbaar zijn. Haar producten worden makkelijk opgenomen door het lichaam, bevatten geen chemicaliën of toxische stoffen en houden de natuurlijke schoonheid en barrière van de huid in balans.

Shrub Rozenwater

Waarden van Shrub

Shrub is respectvol naar de natuur en wil dat zij haar proces voort kan zetten zonder beschadigd te worden door de mens. Alle natuurlijke producten van Shrub zijn Ecocert EWG gecertificeerd. Dit houdt in dat dit cosmeticamerk geen schadelijke ingrediënten bevat. Ayten let erop dat de producten doelgericht hun werk doen en dat de natuurlijke ingrediënten optimaal ingezet worden om problemen van het lichaam op een milde, natuurlijke manier te lossen.

Natuurlijke productie
Alle producten van Shrub bestaan uit volledig natuurlijke grondstoffen zoals essentiële oliën en bijenwas. De grondstoffen zijn volledig duurzaam en natuurvriendelijk gewonnen. De meeste gebruikte oliën zijn biologisch gecertificeerd en de niet-gecertificeerde oliën worden verkregen door inzameling uit de natuur. Duurzaamheid staat ook hierbij hoog in het vaandel en de natuur wordt niet beschadigd en in haar waarde gelaten.

Shrub Haarolie
Duurzame verpakkingen
De verpakkingen van Shrub zijn net zo belangrijk als de 100% natuurlijke inhoud. Daarom worden er alleen maar recyclebare, duurzame verpakkingen gebruikt. Wanneer het voor een specifiek product niet mogelijk is om glazen verpakkingen te gebruiken, worden duurzame verpakkingen gebruikt die de natuur niet zullen beschadigen.

Shrub gebruikt daarnaast geen dozen. Zo hoopt het merk milieuvriendelijker te zijn en milieuvervuiling te voorkomen.

Lavendel

Shrub betekent struik in het Engels. De term wordt vaak gebruikt voor de lavendelstruik. De lavendel vind je daarom terug in het logo van Shrub. Voor Ayten is lavendel namelijk een zeer waardevolle plant, in zowel spirituele als fysieke behandelingen. Zij gebruikt de lavendel dan ook met liefde in veel van haar producten.

Geen dierproeven
De producten van Shrub zijn zo veilig dat ze gegeten kunnen worden (al raden we dat natuurlijk niet aan! ;)). Het is bekend dat de ingrediënten veilig zijn en dierproeven zijn uit den boze.  

Shrub zelf proberen?

Bij Hem-Nature bieden we allerlei producten van Shrub aan. Bijvoorbeeld de Shrub Conditioner met cederolie, Shrub Rozenwater en de Shrub Haarolie met castorolie. En natuurlijk verkopen we ook de beroemde crèmes waar Ayten het merk mee begon! Wil jij ontdekken wat Shrub allemaal te bieden heeft? Kijk dan hier voor alle producten van Shrub!