Doorgaan naar inhoud

Gratis verzending vanaf €60 (NL) Koop nu en betaal later met Klarna          Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €60 (NL)

Koop nu en betaal later met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Over Shrub

Shrub is respectvol naar de natuur en wil dat zij haar proces voort kan zetten. De producten zijn Ecocert EWG gecertificeerd. Dit houdt in dat het een cosmeticamerk is zonder schadelijke ingrediënten. Ayten, de eigenaresse let er op dat de producten doelgericht hun werk doen. De producten worden geproduceerd om problemen op te lossen.

Alle producten van Shrub bestaan uit volledig natuurlijke grondstoffen zoals essentiële oliën en bijenwas. De duurzame en natuurvriendelijke grondstoffen zijn de ingrediënten die Shrub nooit zal opgeven. De meeste gebruikte oliën zijn biologisch gecertificeerd, de niet-gecertificeerde oliën worden verkregen door inzameling uit de natuur. Duurzaamheid staat hierbij hoog in het vaandel.

De verpakkingen
De verpakkingen die Shrub gebruikt zijn net zo belangrijk als de 100% natuurlijke inhoud. Bij Shrub maken ze alleen maar gebruik van duurzame verpakkingen die écht nodig zijn. Wanneer het voor een specifiek product niet mogelijk is om glazen verpakkingen te gebruiken, worden verpakkingen gebruikt die duurzaam zijn en de natuur niet zullen beschadigen.

Hiernaast heeft Shrub ervoor gekozen om geen dozen te gebruiken als verpakking, omdat zij “STOP” zeggen tegen de vervuiling van de natuur. 

Niet getest op dieren
De producten die Shrub bevatten geen schadelijke ingrediënten, dus het kan bij wijze gegeten worden (dit adviseren wij niet!). Het is dus ook niet nodig om deze producten op dieren te testen. Daarom worden de producten van Shrub absoluut niet getest op dieren. 

Klik hier voor alle producten van Shrub.