Doorgaan naar inhoud

10% korting op alle SUN CARE!

Gratis verzending van 60€ (NL-BE) voor 23:00 besteld, morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

10% korting op alle SUN CARE!

Gratis verzending van 60€ (NL-BE) voor 23:00 besteld, morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

Over ons

Altijd al benieuwd geweest naar ons verhaal? We vertellen het je graag!

Maak kennis met Hem-Nature! Hem-Nature is een familiebedrijf dat in juni 2020 is opgericht door Naciyenur en Ibrahim, een jong gezin uit Amsterdam. Dagelijks zagen ze de pijn en frustratie van hun dochtertje met eczeem. Wat ze ook probeerden, geen enkel middel leek echt te helpen. Dit leidde tot een zoektocht buiten de reguliere gezondheidszorg om, op zoek naar een natuurlijk middel tegen eczeem.

Natuurlijke producten voor iedereen

In hun zoektocht leerden Naciyenur en Ibrahim dat verzorgingsproducten vaak als natuurlijk werden aangeprezen, maar dat de ingrediëntenlijst heel wat anders toonde. Dit zette ze aan het denken. Welke producten waren nou goed voor ieders gezondheid, ongeacht of je huidaandoeningen hebt of niet? 

Duurzame verzorgingsproducten uit Turkije
Hun missie bracht hen naar Turkije. Hier vonden ze INCIA, een duurzame productlijn. En het belangrijkste: volledig natuurlijk. INCIA had daarbij een herkenbaar verhaal. Het merk is namelijk ooit gestart door een grootvader die voor zijn kleinkind een natuurlijk middel tegen eczeem zocht. Hij wilde een huidvriendelijk product. Effectief tegen eczeem, maar ook goed voor het milieu. Omdat hij geen enkel product vond dat aan al zijn wensen voldeed, is hij INCIA gestart. En gelukkig maar! Wij vinden INCIA namelijk echt het beste middel tegen eczeem. Reden genoeg om distributeur te worden en dit merk ook beschikbaar te maken in Nederland en België.

Bewuste en natuurlijke leefstijl
INCIA heeft inmiddels talloze mensen met eczeem of andere huidaandoeningen geholpen. Maar dit betekent niet dat INCIA alleen voor hen is. INCIA is hét merk voor iedereen die bewust bezig is met persoonlijke verzorging en goed nadenkt over de invloed van chemische ingrediënten op jezelf en het milieu. 

Hem-Nature en INCIA willen het beste voor mens, dier en natuur. Alle producten bevatten daarom 100% natuurlijke ingrediënten. Deze zijn afkomstig van planten, kruidenextracten en natuurlijke oliën. Alle ingrediënten zijn op een natuurvriendelijke manier gewonnen en verwerkt. Er zijn geen chemische of dierlijke toevoegingen op de ingrediëntenlijst te vinden. 

Meerdere samenwerkingspartners
Maar een duurzaam leven omvat natuurlijk heel veel soorten producten. Naast INCIA werkt Hem-Nature daarom met meerdere merken samen. Deze zijn allemaal duurzaam en transparant. Alle samenwerkingspartners gebruiken 100% natuurlijke ingrediënten, zijn dierproefvrij en gebruiken milieuvriendelijke verpakkingen.

Shrub
Zo bieden we Shrub aan, een merk dat zich richt op natuurlijke deodoranten en andere verzorgingsproducten. De focus van Shrub ligt vooral op personal care producten. Denk hierbij aan dagcrèmes, haarolie en shampoos. Shrub gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten zonder schadelijke chemicaliën. 

The Elite Home
Maak ook kennis met The Elite Home, een merk dat zich toelegt op natuurlijke schoonmaakproducten. The Elite Home zorgt voor een schone leefomgeving zonder chemische toevoegingen. Veilig voor het hele gezin; ook je huisdieren!

Elmas BIO
En wat denk je van Elmas BIO? Een Duits merk dat o.a. bijenproducten en plantaardige olie voor consumptie levert. Zo helpen we gezondheid ook van binnenuit.

Klantenservice en openheid
Klanten zoals jij zijn heel belangrijk voor Hem-Nature. Dankzij jouw keuze voor natuurlijke producten draag je bij aan een schone toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. We hechten dan ook veel waarde aan persoonlijke relaties en zijn altijd bereikbaar voor onze klanten. Openheid is daarbij essentieel. Zo weet jij precies hoe milieuvriendelijk ons productieproces is. We delen daarom graag beelden van achter de schermen en houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Ben je al klant bij ons? Dan willen we je bedanken voor je steun en vertrouwen in Hem-Nature. Ben je een nieuwe klant? Ontdek dan ons assortiment en zet de eerste stappen naar een duurzamer leven.

Welkom bij Hem-Nature, waar natuurlijke verzorging en het samen creëren van een schone wereld samenkomen.