Doorgaan naar inhoud

Koop nu en betaal later met Klarna          Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Koop nu en betaal later met Klarna

Voor 16:00 besteld, morgen in huis

Over ons

HemNature (voorheen Hem-Dogal) is een webshop die is opgericht in mei 2020 te Amsterdam en richt zich op de verkoop van natuurlijke en biologisch gecertificeerde producten. We streven naar een leefstijl waarbij wij en onze kinderen opgroeien met biologische voeding en producten vrij van chemicaliën.

We zijn ervan overtuigd dat we onze lichaam niet alleen kunnen reinigen door clean te eten, maar ook zuivere producten te gebruiken in ons dagelijks leven. Om die reden hebben wij voor jullie zorgvuldig een selectie gemaakt van producten die volkomen natuurlijk zijn en biologische gecertificeerd.

Onze reinigingsproducten zijn vrij van schadelijke stoffen. Onze verzorgingsproducten zijn parfumvrij en vrij van synthetische stoffen. En de levensmiddelen die we verkopen zijn vrij van Genetisch geModificeerde Organismen (GMO), additieven, glucose en conserveermiddelen. We hechten waarde aan de fitra (aard) van de mens en tegelijkertijd denken we ook aan het milieu en alle levende wezens.

Ons doel is om jullie als EERSTE in Nederland te introduceren aan producten die afkomstig zijn uit Turkije met een biologisch certificaat. Hem-Dogal is een plaats waar mensen samenkomen die waarde hechten aan biologische en zuivere leefstijl. Laten we met ons allen terugkeren naar onze natuurlijke aard.
Nederlands nl