Doorgaan naar inhoud

25% korting op alle Sun-Care met kortingscode 'BIGSUMMER'

Gratis verzending vanaf €60,- (NL-BE) Besteld voor 23:00 = morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

25% korting op alle Sun-Care met kortingscode 'BIGSUMMER'

Gratis verzending vanaf €60,- (NL-BE) Besteld voor 23:00 = morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

Over INCIA

De duurzame producten van INCIA

Ben jij bezig met een duurzame leefstijl? Dan is INCIA het merk dat je zoekt. INCIA biedt een reeks van volledig duurzame, dierproefvrije en natuurlijke producten. Dit zie je niet alleen aan de ingrediëntenlijst, maar ook aan de duurzame verpakkingen en het productieproces. Elk onderdeel is namelijk biologisch afbreekbaar.

INCIA geeft om dier, natuur en mens. Reden genoeg voor Hem-Nature om officieel distributeur te worden. Wij streven namelijk naar een leefstijl met producten vrij van chemicaliën. INCIA sluit hier perfect bij aan.

Verzorgingsproducten zonder schadelijke stoffen

INCIA is van oorsprong een Turks merk. Het werd in 2016 opgericht als antwoord op de reguliere behandeling van eczeem. De oprichter van INCIA had hier geen vertrouwen in en zocht natuurlijke alternatieven. 

En met succes! Natuurlijke producten bleken goed te werken tegen eczeem. Deze werden de basis voor de rest van het merk. Inmiddels bestaat de productenreeks uit verzorgingsproducten, babyproducten, zeep en schoonmaakmiddelen. 

INCIA Baby Care

Natuurlijke babyverzorging

Het gehele assortiment van INCIA draagt bij aan een duurzame leefstijl. Daarnaast is elk product parfumvrij, vrij van schadelijke stoffen en mild voor de huid. INCIA is daarom heel geschikt voor de gevoelige en droge huid, en de verzorging van baby’s. 

Baby’s zijn ontzettend kwetsbaar en reguliere babyverzorgingsproducten bevatten veel schadelijke stoffen. Op onze productpagina Zwanger, Baby & Kind vind je een uitgebreid assortiment natuurlijke producten. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor zwangeren en babyverzorging, van tepelzalf tot baby shampoo. Al deze producten brengen de huid in evenwicht en zijn volledig hypoallergeen. 

Duurzame producten voor in huis

De meeste schoonmaakmiddelen en wasmiddelen bevatten chemicaliën. Deze schadelijke stoffen komen vrij tijdens gebruik. Hierdoor is de lucht in je huis 70 keer meer giftig dan de buitenlucht. De schadelijke stoffen neem je ook op via de huid. Handschoenen zijn aan te raden dus. 

Veel mensen staan er niet bij stil, maar de best reinigende producten komen uit de natuur. INCIA heeft deze samengebracht in een reeks natuurlijke schoonmaakmiddelen. Deze zijn onmisbaar in elk duurzaam huishouden. De schoonmaakproducten van INCIA, van wasmiddel tot allesreiniger, bevatten veilige stoffen. Zo maak jij je huis beschermd en zonder handschoenen schoon!