Doorgaan naar inhoud

10% korting op alle SUN CARE!

Gratis verzending van 60€ (NL-BE) voor 23:00 besteld, morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

10% korting op alle SUN CARE!

Gratis verzending van 60€ (NL-BE) voor 23:00 besteld, morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

Retourneren

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je jouw producten niet hoeft te retourneren. Je kunt letten op de onderstaande punten tijdens het bestellen:

Advies vragen

Twijfel je over een product, vraag ons vrijblijvend om advies. Een goed advies is het halve werk! Neem contact op met ons via de mail (klantenservice@hemnature.com) of via @hemnature op instagram door ons een DM (Direct Message) te sturen.

Productinformatie

Alle additionele informatie over het product is te vinden in de productomschrijving. Mocht je desondanks alle bovenstaande hulpmiddelen toch een artikel retourneren dan is dit geen probleem. Wij helpen je graag verder. Onderstaand vind je onze regels en een stappenplan waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je artikelen kunt retourneren.

Bekijk onze foto’s en of video’s op Instagram om een duidelijk beeld te krijgen van het product.

Instructies

Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen annuleren en aanmelden voor een retour. Na de aanmelding heb je 14 dagen om jouw bestelling, op eigen kosten, te retourneren. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Vul het retourformulier volledig in. Dit formulier vind je terug in jouw orderbevestiging (digitaal). De kosten voor het retourneren zijn voor jouw eigen rekening. Wij raden het aan om het pakket aangetekend aan ons te retourneren, omdat je dan verzekerd bent. Het risico van het retourneren ligt altijd bij jou of het bedrijf waarmee je het pakket hebt verzonden (indien aangetekend).

Binnen 14 dagen na het aanmelden zullen wij het orderbedrag inclusief verzendkosten terugstorten.

Bij omruilingen zullen de verzendkosten voor het nieuwe product op jouw rekening zijn.

Verkeerd product ontvangen

Het spijt ons, er is wat fout gegaan bij het inpakken. Controleer altijd eerst jouw bestelling, want wanneer een product is gebruikt kan het niet meer geretourneerd worden. Neem contact op met ons via klantenservice@hemnature.com, wij helpen jou graag verder!

Beschadigd of defect product ontvangen

Het kan voorkomen dat het pakket beschadigd of defect bij je aankomt, ondanks dat wij het zorgvuldig inpakken. Als je ziet dat het pakket beschadigd is wanneer de postbode het bij je komt brengen, neem het dan niet aan.

Tip: maak altijd een foto van het pakket, als bewijs!

Neem contact met ons op via klantenservice@hemnature.com. Vermeld in de mail wat er is gebeurd, met datum van levering en stuur ons de foto's. Nadat je ons hebt gemaild krijg je instructies.

Retouren zonder retourformulier nemen wij niet in behandeling.

Wanneer je een defect product ontvangt, raden wij af om zelf te sleutelen aan het product. Wij kunnen een geopend product niet terugnemen. Een opening of verandering aan het product kan ervoor zorgen dat het product helemaal niet meer werkt. Wel kunnen wij u online advies geven en zijn wij verantwoordelijk voor het product.

Wij zullen altijd vragen om een foto of video van het product. Zo kunnen wij beoordelen of het echt stuk is of dat het product misschien verkeerd gebruikt wordt. Wanneer wij beoordelen dat het product defect is, kan deze geretourneerd worden. Bij ontvangst zal een onderzoek gestart worden om uit te sluiten wat er defect is en of het product niet met opzet is beschadigd.

Het kan voorkomen dat je het product laat vallen, gelukkig kunnen de meeste producten tegen een stootje, maar niet allemaal. Pompjes en glas zijn hele gevoelige producten. Voor vallen en stoten zijn wij niet verantwoordelijk en kunnen wij helaas niks voor je betekenen. Wees dus zuinig op je producten en leg ze goed en veilig weg na gebruik.

Wij streven ernaar om alles op een fijne manier met jou op te lossen. Mocht je ondanks bovenstaande punten toch een klacht of verbetering hebben voor ons, laat dit ons alsjeblieft weten door te mailen naar klantenservice@hemnature.com

Wij waarderen het enorm als je jouw mening met ons deelt, want alleen dan kunnen wij onszelf verbeteren.