Doorgaan naar inhoud
Sun Care 2024 IS LIVE NOW!!

Gratis verzending van 60€ (NL-BE) voor 23:00 besteld, morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

Sun Care 2024 IS LIVE NOW!!

Gratis verzending van 60€ (NL-BE) voor 23:00 besteld, morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

Over The Elite Home

Logo The Elite Home

 

The Elite Home: natuurlijke schoonmaakmiddelen voor een huishouden zonder chemicaliën

We staan er vaak niet bij stil, maar een duurzaam huishouden zonder chemicaliën is meer dan alleen biologisch eten en natuurlijke verzorgingsproducten. Chemicaliën vind je namelijk overal in huis; in je vaatwastabletten, toiletreiniger en andere schoonmaakmiddelen. Een duurzaam huishouden is dus gebaat bij natuurlijke schoonmaakmiddelen. Veilig voor inademing en de longen, de huid en je kinderen en huisdieren. Bij Hem-Nature bieden we daarom The Elite Home aan: een lijn van volledig natuurlijke schoonmaakmiddelen voor een huishouden zonder chemicaliën. 

Productie zonder chemicaliën

De Turkse Güliz Çimen is de oprichter van The Elite Home. Güliz werkte jarenlang als manager bij bedrijven die cosmetica en wasmiddelen produceren. Hier zag ze hoeveel chemicaliën schoonmaakmiddelen bevatten. Daarom wilde ze graag zelf beginnen met schoonmaakmiddelen produceren. Maar dan wel anders! Deze productie moest vrij zijn van de chemische stoffen die gebruikelijk zijn in de wereld van schoonmaakmiddelen. Een uitdaging dus, maar Güliz was vastbesloten. En zo ontstond The Elite Home.

The Elite Home schoonmaakproducten

Duurzame doelstellingen

Güliz startte de productie met haar eigen gevoeligheden voor bepaalde ingrediënten in haar hoofd. Haar kennis en ervaring in het vakgebied en het moederschap maakten haar plan af. Het doel was productie van natuurlijke schoonmaakmiddelen zonder chemicaliën en zonder milieuvervuiling. Dat houdt dus in dat de schoonmaakmiddelen geen gevaar vormen voor het grondwater en het milieu als jij je schoonmaakwater na een flinke schrobbeurt doorspoelt. 

En de middelen moesten veilig zijn voor kinderen en huisdieren. Ook zij krijgen namelijk ongemerkt chemicaliën binnen. Denk maar eens aan een net gedweilde vloer waar een baby overheen kruipt. Of chemisch vaatwasmiddel dat in een zuigflesje achterblijft. Maar die schoonmaakproducten kunnen ook 100% natuurlijk geproduceerd worden!

Agressieve chemicaliën 

The Elite Home is ervan overtuigd dat er tijdens het schoonmaken geen behoefte is aan agressieve chemicaliën. De belangrijkste milieuverontreinigende stoffen zoals fosfaat, chloor, petrochemische grondstoffen en ademloze zuren kunnen veel schade aan onze gezondheid brengen. Maar moeder natuurlijk levert al alle grondstoffen waarmee je net zo goed schoon kunt maken! En daarom bevat The Elite Home natuurlijk ook geen dierlijke grondstoffen en zijn er geen dierproeven uitgevoerd. 

The Elite Home Mondverzoring

Meer dan 100 biologische supermarkten

In Turkije zijn de producten van The Elite Home inmiddels in meer dan 100 biologische supermarkten beschikbaar. En in Nederland is het Hem-Nature die dit mooie merk voor jullie beschikbaar maakt. Want wie wil er nou niet schoonmaken zonder chemische stoffen in te ademen!?

En The Elite Home doet meer! Güliz blijft op een missie om zoveel mogelijk chemicaliënvrije, groene producten te ontwikkelen. Inmiddels worden er daarom ook natuurlijke verzorgingsproducten, zoals fluoridevrije tandpasta en bamboe tandenborstels, geproduceerd. Alle chemische middelen waar we dagelijks mee in aanraking komen, kunnen we zo verbannen om een volledig duurzaam huishouden te krijgen.

Wil jij ook duurzamer leven? Bestel dan de natuurlijke schoonmaakproducten en verzorgingsproducten van The Elite Home. En we beloven je: je wilt nooit meer wat anders in je keukenkastje hebben staan!