Doorgaan naar inhoud

25% korting op alle Sun-Care met kortingscode 'BIGSUMMER'

Gratis verzending vanaf €60,- (NL-BE) Besteld voor 23:00 = morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

25% korting op alle Sun-Care met kortingscode 'BIGSUMMER'

Gratis verzending vanaf €60,- (NL-BE) Besteld voor 23:00 = morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

Ons verhaal

Hem-Nature is opgericht door Naciyenur, een jonge moeder uit Amsterdam. Dagelijks zag ze de pijn en frustratie van haar dochtertje met eczeem. Wat ze ook probeerde, geen enkel middel tegen eczeem leek echt te helpen. Dit leidde tot een zoektocht buiten de reguliere gezondheidszorg om. Naciyenur ging op zoek naar een natuurlijk middel tegen eczeem.

Beste middel tegen eczeem

In haar zoektocht leerde ze dat verzorgingsproducten vaak als natuurlijk werden aangeprezen, maar dat de ingrediëntenlijst heel wat anders toonde. Meestal was er toch nog sprake van een slechte, chemische stof zoals SLS.

Naciyenurs missie bracht haar naar Turkije. Hier vond ze INCIA, een duurzame productlijn. En het belangrijkste: volledig natuurlijk. INCIA is ooit gestart door een opa die voor zijn kleinkind een natuurlijk middel tegen eczeem zocht. Hij wilde een huidvriendelijk product. Effectief tegen eczeem,  maar ook goed voor het milieu. Omdat hij geen enkel product vond dat aan al zijn wensen voldeed, is hij INCIA gestart. En gelukkig maar! Wij vinden INCIA namelijk echt het beste middel tegen eczeem.

Duurzaam leven

INCIA heeft inmiddels talloze mensen met eczeem of andere huidaandoeningen geholpen. Dit wilden we delen. Daarom hebben wij INCIA naar Nederland gehaald. INCIA is onmisbaar in een duurzaam leven. Het merk geeft om mens, dier en natuur. De producten bevatten ingrediënten afkomstig van planten, kruidenextracten en natuurlijke oliën. Er zijn geen chemische of dierlijke toevoegingen op de ingrediëntenlijst te vinden. Kortom, reden genoeg voor Hem-Nature om officieel distributeur te worden in Nederland. Wij streven als bedrijf naar een duurzaam leven met producten vrij van chemicaliën. INCIA past precies in die missie.

Natuurlijke producten voor iedereen

Onze zoektocht naar het beste middel tegen eczeem wordt door velen herkend. Daarom hebben wij een breed assortiment aan mama- en babyproducten. Hierbij richten we ons niet alleen op eczeem, maar bijvoorbeeld ook op natuurlijke deodorant, natuurlijke zonnebrandcrème en striae tijdens de zwangerschap. Elk product is veilig voor een pasgeboren baby, en ook tijdens borstvoeding. Maar er zijn nog zoveel meer natuurlijke producten voor een duurzaam leven! En niet alleen van INCIA, maar ook van andere duurzame merken. Daarom bieden we verzorgingsproducten en schoonmaakproducten voor jong en oud, man en vrouw.

De natuurlijke producten van Hem-Nature zijn voor iedereen.

Duurzaamheid en transparantie

Duurzaamheid bestaat niet zonder volledige transparantie. Het is voor ons belangrijk dat de merken waar wij mee samenwerken transparant zijn over alle duurzame ontwikkelingen omtrent de productie, verpakkingen en testfases. Hierin willen wij duidelijk zien dat aan al onze waardes wordt voldaan. Hem-Nature verkoopt daarom alleen merken die 100% natuurlijke ingrediënten gebruiken. Alle producten zijn dierproefvrij. Het grondwater wordt niet vervuild tijdens het productieproces en er zijn recyclebare verpakkingen gebruikt. Zo dragen we bij aan een betere wereld.

Samenwerking

Wij hebben een persoonlijke en nauwe band met onze leveranciers. Met samenwerken bereik je meer. Het geeft ons de transparantie de we als duurzaam merk zoeken.

Ons team mocht daarom de fabrieken en laboratoria van onze leveranciers bezoeken. Tijdens dit bezoek hebben wij kennisgemaakt met de mensen en teams achter de merken waarmee wij samenwerken.

Deze persoonlijke band willen wij ook aangaan met onze klanten van Hem-Nature. Wij zijn daarom makkelijk telefonisch en via WhatsApp bereikbaar, reageren snel en persoonlijk via onze social mediakanalen en organiseren regelmatig meetings of workshops op locatie. Bij Hem-Nature zijn onze klanten nooit een nummertje, maar altijd mensen met een verhaal en hulpvraag.

Hem-Nature is…

De enige in Nederland waarbij alle producten in de webshop gecontroleerd zijn op natuurlijke herkomst door het team en onze klanten. Ook delen wij vaak beelden van achter de schermen en geven we graag de allernieuwste ontwikkelingen door. Wij proberen zo transparant mogelijk te zijn voor onze gebruikers!

Ben jij op zoek naar natuurlijke producten en wil je een duurzaam leven leiden? Dan ben je op de juiste plek terechtgekomen. Iedereen kan onze natuurlijke producten met een gerust hart gebruiken. Zo kies jij voor natuurlijke verzorging en een mooie, schone wereld voor mens en dier. Je draagt bij aan een schone toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen.

En daarvoor willen we je bedanken.

 

Lees via deze link meer over Naciyenurs zoektocht naar natuurlijke producten en wordt FAN van onze unieke, duurzame merken.