Doorgaan naar inhoud

10% korting op alle SUN CARE!

Gratis verzending van 60€ (NL-BE) voor 23:00 besteld, morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

10% korting op alle SUN CARE!

Gratis verzending van 60€ (NL-BE) voor 23:00 besteld, morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

Over Elmas BIO

Elmas BIO: 100% puurheid

Binnen een natuurlijke leefstijl wil je de meest pure producten gebruiken. Bij Hem-Nature zijn we dan ook altijd op zoek naar partners die zulke producten kunnen leveren. Elmas BIO is zo’n partner! 

Puur en organisch assortiment

Elmas BIO is een Duits bedrijf dat zich specialiseert in 100% pure en organische producten. Deze producten zijn voor health care en skin care. Van zwart zaad olie tot propolis en komijn zaad zeep: Elmas BIO heeft het. 

Strenge controle

Om kwaliteit te garanderen, wordt elk product van Elmas BIO door onafhankelijke laboratoria getest. Dit zijn hele strenge controles; nog strenger dan de overheid ze voorschrijft. En met goede reden! Volgens Elmas BIO is je gezondheid de basis van een hoge kwaliteit van leven en dient deze daarom prioriteit te zijn. De Elmas BIO standaard voor producten is dan ook: we do not want to meet the minimum but the maximum requirements.

Natuurlijke eigenschappen beschermen

Door alle strenge testen weten we zeker dat er geen goede voedingsstoffen of kwaliteit verloren gaat in een product. Zo krijgen we het beste dat de natuur ons te bieden heeft. En dat is voor Hem-Nature heel belangrijk. Juist die geneeskrachtige, natuurlijke eigenschappen zijn zo belangrijk voor ons. Gelukkig snapt Elmas BIO dat goed en hebben zij dezelfde missie.

Bijenproducten
Elmas BIO heeft een breed assortiment aan bijenproducten. Bijenproducten worden al van oudsher in culturen wereldwijd gebruikt. De geneeskrachtige eigenschappen van bijenproducten zijn namelijk heel bijzonder. Daarom bieden we bij Hem-Nature graag de Elmas BIO propolis aan. Propolis is een natuurlijk schimmelwerend antibioticum dat het immuunsysteem ondersteunt. Ook vind je bij ons Elmas BIO bijenbrood, een superfood vol vitamines. 

Plantaardige oliën
Elmas BIO perst en produceert daarbij heel wat plantaardige oliën. Het persen van een plantaardige olie is een moeilijk proces. Dit moet onder optimale omstandigheden en temperaturen gebeuren. Bij Elmas BIO zijn we ervan verzekerd dat de olie op een natuurvriendelijke manier gewonnen is en elke druppel een optimale kwaliteit heeft. We bieden deze dan ook graag aan in ons assortiment. 

Ontdek Elmas BIO

De producten van Elmas BIO geven je immuunsysteem een boost en helpen je een gezonde leefstijl te behouden. Wil jij de natuurlijke producten van Elmas BIO proberen? Je vindt ze hier.