Skip to content

10% korting op alle SUN CARE!

Gratis verzending van 60€ (NL-BE) voor 23:00 besteld, morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

10% korting op alle SUN CARE!

Gratis verzending van 60€ (NL-BE) voor 23:00 besteld, morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

Vacature Content Creator

Wat wij zoeken in een Content Creator

Wij zijn op zoek naar een creatieve collega met veel ideeën en durf. Bij Hem-Nature krijg je namelijk volop de mogelijkheid om je eigen ideeën in de praktijk uit te werken en ons hierover te adviseren. Ambitieuze juniors zijn zeker welkom voor deze functie!

Onze perfecte kandidaat is visueel sterk. Jij houdt van branding en bent op de hoogte van de laatste technieken en trends. Je hebt het vermogen om problemen te analyseren en oplossingen te zien. Ingewikkelde projecten en verschillende communicatiekanalen zijn bij jou in goede handen, want je kunt het overzicht goed bewaren. Hieronder lichten wij graag toe voor welke kanalen je aan de slag gaat.

Website
De website wordt momenteel door onszelf beheerd i.s.m. een freelance copywriter. Onze nieuwe collega denkt na over de juiste categorieën, bundels en producten op de website. Hoe kunnen we klanten duidelijker bedienen?

Bedrijfscultuur

Een open, warme bedrijfscultuur is voor ons heel belangrijk. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam Westpoort. Het team van Hem-Nature komt hier regelmatig samen, maar gedeeltelijk thuiswerken is zeker mogelijk. Het is voor ons vooral belangrijk dat we met elkaar in contact blijven en elkaar helpen waar mogelijk.

Online communicatie en socials
Visueel ben je sterk. Je bent ons brein achter de foto’s en video’s die we voor onze communicatiekanalen opnemen, inplannen, publiceren en analyseren. Je denkt na over de thema’s, kleuren en vormen en bewaart onze huisstijl. 

Op dit moment is Hem-Nature actief op Instagram en Facebook. Wij denken dat er nog meer kansen liggen op andere kanalen. Jij bent in staat om deze nieuwe markten te ontdekken en ons hierover te adviseren. Je zal hiervoor regelmatig sparren met onze Projectmanager, Online (advertising) Specialisten en Copywriter.

Visuele producten
Tot slot ben jij als creatieve geest ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze visuele producten. Denk hierbij aan flyers, brochures, merchandising etc. Je werkt hiervoor nauw samen met onze Graphic Designer.

De werkzaamheden op een rijtje:

 • 32 uur (4 dagen per week)
 • Onderhouden van de website (categorieën, bundels, pakketten)
 • Het brein achter de huisstijl en het beeldmateriaal voor de verschillende kanalen
 • Creëren van concepten voor foto’s en video 
 • Het beheren en analyseren van posts op Instagram, TikTok, Facebook en YouTube
 • Helpen bij de ontwikkeling van visuele producten zoals flyers
 • Samenwerking met verschillende stakeholders

Jij bent:

 • Flexibel
 • Communicatief sterk
 • Planmatig goed
 • Creatief
 • Assertief
 • Zelfstandig
 • Zorgzaam voor medemens, dier en natuur 

Wat bieden wij?
Hem-Nature biedt een warme, sociale werkomgeving waarin de ruimte bestaat om met ons mee te groeien. We denken graag mee over je eigen ambities en faciliteren je hierin waar mogelijk. Daarnaast bieden wij 20 vakantiedagen op fulltime basis, een mooi salaris passend bij je ervaring en producten voor eigen gebruik.

Onze missie
Het is voor ons heel belangrijk dat jij bij onze missie past. Hem-Nature streeft naar een groenere wereld door een duurzame leefstijl toegankelijker te maken. Al onze producten zijn vrij van chemicaliën en bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Elk product is parfumvrij, vrij van schadelijke stoffen en mild voor de huid. Ons doel is een steentje bij te dragen aan een betere wereld voor dier, mens en natuur. 

Lijkt deze vacature je wat en wil jij onderdeel worden van onze missie? Mail jouw motivatiebrief en cv dan naar samenwerkingen@hemnature.com. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!