Skip to content

25% korting op alle Sun-Care met kortingscode 'BIGSUMMER'

Gratis verzending vanaf €60,- (NL-BE) Besteld voor 23:00 = morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

25% korting op alle Sun-Care met kortingscode 'BIGSUMMER'

Gratis verzending vanaf €60,- (NL-BE) Besteld voor 23:00 = morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

Werken bij Hem-Nature

Op zoek naar een nieuwe baan bij een groen, transparant en jong bedrijf? Dan is werken bij Hem-Nature wat voor jou! Hem-Nature is een webshop met 100% natuurlijke producten. De focus ligt op persoonlijke verzorging en een duurzaam huishouden. Samen met onze leveranciers streven wij naar een sustainable en groener bestaan.

Hem-Nature is een jong bedrijf. De webshop is in 2020 door eigenaars Naciyenur en Ibrahim opgericht. Wat als kleine startup begon, is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf. Wij verzorgen dagelijks honderden pakketten binnen Europa. Onze producten worden zowel online als door B2B-partners verkocht. 

Vacatures
Hem-Nature is momenteel hard aan het groeien. Wij hebben daarom vaker vacatures openstaan zodat wij de capaciteit hebben om onze ambities waar te maken.

Ons huidige team bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen, waaronder:

  • Director Marketing
  • Influencer Marketeer
  • Graphic Designer
  • Customer Service

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Open sollicitatie
Voel je je aangesproken door de missie en het verhaal van Hem-Nature, maar hebben wij momenteel geen passende vacature? Voel je dan vrij om een open sollicitatie met cv en motivatie te sturen naar samenwerkingen@hemnature.com. Wij horen graag van je!