Skip to content

Gratis verzending vanaf €60,- (NL/BE)   Koop nu en betaal later met Klarna        Voor 23:00 besteld = morgen in huis

Gratis verzending vanaf €60,- (NL-BE)

Koop nu en betaal later met Klarna

Voor 23:00 besteld = morgen in huis

Waarom SPF50+ ?

Waarom SPF50+ ?

Het gebruik van een zonnebrandcrème met SPF50+ is super belangrijk om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Veel mensen onderschatten de kracht van de zon en denken dat zonnebrandcrème alleen nodig is op zonnige dagen, maar UV-stralen kunnen de huid ook beschadigen op bewolkte dagen en zelfs in de winter. In deze blog zullen we uitleggen waarom het belangrijk is om zonnebrandcrème met SPF50+ te gebruiken.

SPF50+ biedt een hogere bescherming tegen UVB-stralen dan lagere SPF-waarden. UVB-stralen zijn de schadelijke stralen van de zon die verantwoordelijk zijn voor huidverbranding en huidkanker. Een SPF50+ zonnebrandcrème beschermt je huid tegen 98% van deze stralen. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een zonnebrandcrème met een hoge SPF, zodat je huid de best mogelijke bescherming krijgt

SPF50+ biedt ook bescherming tegen UVA-stralen. UVA-stralen zijn de lange golflengte stralen die dieper in de huid doordringen en zorgen voor huidveroudering en schade aan de huidcellen. Deze stralen zijn niet zichtbaar, maar kunnen aanzienlijke schade aanrichten als de huid niet goed wordt beschermd. Een zonnebrandcrème met SPF50+ beschermt de huid tegen deze schadelijke stralen en vermindert het risico op vroegtijdige huidveroudering en huidkanker.

Het gebruik van zonnebrandcrème met SPF50+ is super belangrijk om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Het biedt bescherming tegen zonnebrand, huidkanker, vroegtijdige huidveroudering en pigmentvlekken. Door te kiezen voor een zonnebrandcrème met een hoge SPF, zoals SPF50+, vergroot je de kans dat je huid volledig wordt beschermd. Vergeet niet om je regelmatig in te smeren! ;)

>> Naar INCIA Sun Care

Previous article Veilig op reis met kinderen: onze tips en travel essentials voor een duurzame vakantie!
Next article 7 dingen die je NIET wist over zonnebrand

Leave a comment

* Required fields