Doorgaan naar inhoud

Gratis verzending vanaf €60 (NL) Koop nu en betaal later met Klarna          Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €60 (NL)

Koop nu en betaal later met Klarna

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Retour

Wij doen er alles aan als Hem-Nature om er voor te zorgen dat u uw producten niet hoeft te retourneren. U kunt letten op de volgende punten tijdens het bestellen op onze webshop:

Advies vragen
Twijfel je over een product, maak gebruik van ons vrijblijvende advies. Een goed advies is het halve werk! Neem contact op per mail (klantenservice@hemnature.com) of via @hemnature op instagram door een personal Message (DM)

Video en foto’s
Bekijk onze foto’s en of video’s om een duidelijk beeld te krijgen van het product.

Productinformatie
Alle additionele informatie over het product is te vinden in de producttekst.

Mocht je desondanks alle bovenstaande hulpmiddelen toch een artikel moeten retourneren dan is dit bij Hem-Nature geen probleem. Wij helpen je dan uiteraard graag verder. Onderstaand vind je onze garantieregels en een stappenplan waarin een duidelijk overzicht staat over hoe je artikelen kunt retourneren.

Je hebt 14 Dagen bedenktijd!

Ben je niet tevreden met je aankoop? Dat kan! Gelukkig heb je altijd 14 dagen bedenktijd en mag je jouw pakketje altijd terug sturen. Wel zijn er een aantal punten van belang bij het terug sturen:

• Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren, de kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

• Wanneer je ervoor kiest het product terug te sturen, zal het product met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd aan Hem-Nature geretourneerd worden.

• Om gebruik te maken van het retourproces, dien je het retourformulier volledig in te vullen. Deze vind je terug in jouw orderbevestiging (digitaal).

• Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening na ontvangst in goede orde.

• Let op: het product mag niet beschadigd, gebruikt of geopend zijn en moet in de originele verpakking zitten.

• Wij begrijpen dat je het product goed wilt bekijken en beoordelen maar maak het om geen enkele reden open en draai niet aan eventuele doppen. Zo komt de sealing van het product los en nemen wij het niet meer terug.

• Foutieve producten ontvangen? Controleer altijd eerst jouw bestelling, voordat je ze in gebruik gaat nemen. De producten mogen niet onrechtmatig in gebruik worden genomen en vervolgens aangemeld worden voor retour. Het gaat om hygiënische producten, die niet meer verkocht kunnen worden.

• De kosten voor het retour sturen zijn ten alle tijde voor je eigen rekening. Wij adviseren ten aller tijden je pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of het bedrijf waarmee u het pakket heeft verzonden (indien aangetekend).

• Mocht je het product willen ruilen voor een ander product zullen de kosten voor het opnieuw versturen van het juiste product voor eigen rekening zijn.

Jouw pakket beschadigd of product doet het niet?

Wij hebben gekozen om met GLS te verzenden, een van de beste bedrijven in Nederland wat betreft het verzenden van pakketten. Toch wil het helaas weleens voorkomen dat het pakket beschadigd bij je aankomt. Of dat het product wat bij jou geleverd is niet werkt. Wij vinden het super vervelend als dit gebeurt! Daarom gaan wij dit ten aller tijden oplossen.

• Mocht je pakketje beschadigd zijn als de postbode het bij je komt brengen, neem het dan niet aan en weiger het. Tip van ons: maak altijd een foto van het pakket, als bewijs!

• Stuur ons een mailtje naar klantenservice@hemnature.com met de foto’s en datum van levering en vertel duidelijk wat er is gebeurd.

• Je krijgt van ons direct instructies per email nadat je ons op de hoogte hebt gesteld van de beschadiging.

• Producten die zonder retourformulier en/of reden zomaar worden teruggestuurd, nemen wij niet in behandeling.

• LET OP: Mocht je product niet meer werken (denk aan pompjes etc.) ga dan nooit zelf sleutelen aan het product! Wanneer jij het product zelf hebt opgemaakt of hebt proberen te maken. Nemen wij het niet meer terug! Een opening of verandering aan het product kan er namelijk voor zorgen dat het product helemaal niet meer werkt. Wel is het mogelijk dat wij advies geven en u begeleiden, in dat geval staat de verantwoordelijkheid op onze rekening.

• Wanneer jouw product niet werkt, vragen wij altijd om een foto of filmpje van het product. Zo kunnen wij beoordelen of het echt stuk is of dat het product misschien verkeerd gebruikt wordt.

• Wanneer wij beoordelen dat het product aan de hand van de video, toch defect is. Mag deze retour gestuurd worden. Bij ontvangst zal er een onderzoek gestart worden om uit te sluiten wat er defect is en of het product niet met opzet is beschadigd.

• Het kan ten aller tijden voorkomen dat je het product laat vallen, gelukkig kunnen sommige producten tegen een stootje. Maar niet allemaal! Pompjes en glas zijn hele gevoelige producten. Voor vallen en stoten zijn wij niet verantwoordelijk en kunnen wij helaas niks voor je betekenen. Wees dus zuinig op je producten en leg ze goed en veilig weg na gebruik.

Wij streven erna om alles op een fijne manier met jou op te lossen. Mocht je ondanks bovenstaande punten toch een klacht of verbetering hebben voor ons. Laat dit ons alsjeblieft weten door te mailen naar klantenservice@hemnature.com

Wij waarderen het enorm als je jouw mening met ons deelt, want alleen dan kunnen wij onszelf verbeteren.

Liefs,

Team Hem-Nature