Doorgaan naar inhoud

10% korting op alle SUN CARE!

Gratis verzending van 60€ (NL-BE) voor 23:00 besteld, morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

10% korting op alle SUN CARE!

Gratis verzending van 60€ (NL-BE) voor 23:00 besteld, morgen in huis Koop nu betaal later met Klarna

Wat is de reden voor droge handen?

Wat is de reden voor droge handen?

De handen komen gedurende dag in contact met verschillende oppervlakken en drogen uit door factoren van buitenaf of fysieke problemen. Voor mensen die last hebben van droge handen is het van belang om te letten op de cosmetica en schoonmaakmiddelen die zij gebruiken. Wanneer we denken aan droge handen, denken we vaak aan het seizoen en de omgeving waarin we ons bevinden.

Kou en wind, verschillende temperaturen, het vaak wassen van handen en niet goed afdrogen van de handen kan zorgen voor schilfers, barsten en beschadiging van de handen. Of je nou een vette, gemengde of droge huid hebt, het is van belang om de handen goed te hydrateren met de juiste producten. De huid kan versterkt worden, door de juiste, hydraterende producten te gebruiken.

Vloeibare handzeep tegen droge handen

Het reinigen van de handen is belangrijk voor de gezondheid. De handen die gedurende dag in contact komen met vuil en bacteriën, kun je reinigen met vloeibare handzeep. Door de handen te vaak te wassen, kan het huidoppervlak beschadigd worden. Om geen schilfers, barsten of andere beschadigingen op de handen te krijgen is het van belang om natuurlijke handzeep te gebruiken.

Door gebruik te maken van handzepen met natuurlijke olijfolie en andere plantaardige ingrediënten kan de huid beschermd worden. Voor de gevoelige huid kan gebruik gemaakt worden van een kalmerende handzeep met olijfolie om de huid te hydrateren. De handen kunnen goed verzorgd worden en zacht aanvoelen door de hydraterende plantaardige ingrediënten en vitamines die de handzeep bevat.

Hydratatie voor droge handen

Ieder gedeelte van het lichaam heeft een ander huidtype, dus ieder gedeelte heeft andere benodigdheden. De handen worden vaak gebruikt en raken ook het snelst beschadigd. Om de handen verzorgd te houden is het van belang om deze goed te hydrateren. Hiernaast is het belangrijk dat ook de handzepen die gebruikt worden een hydraterende werking hebben.

De synthetische handzepen die gebruikt worden, zorgen vaak voor droge handen. Om dit probleem te voorkomen, kunt u natuurlijke vloeibare zepen gebruiken die zijn verrijkt met plantaardige en wonderbaarlijke oliën. Na het wassen van de handen is het belangrijk om deze goed af te drogen, want vochtige handen zijn gevoeliger voor invloeden van buitenaf.

INCIA handzeep

Speciale verzorging voor de gevoelige handen

De droge, gebarsten, geschilferde, rode en geïrriteerde huid heeft speciale verzorgingsproducten nodig. Natuurlijke handzepen, zonder chemicaliën, geur- en kleurstoffen zijn het best om te gebruiken bij gevoelige handen. De antioxidanten en natuurlijke oliën zullen de handen de verzorging bieden die ze verdienen. Hiernaast is het van belang om gezond te eten en genoeg water te drinken.

Om jouw handen de verzorging te bieden die zij nodig hebben, kun je gebruik maken van de natuurlijke handzepen van INCIA. De speciale formule met natuurlijke olijfolie heeft de krachten van de natuur gebruikt om jouw huid te hydrateren en te verzorgen.

Kies uit welke handzeep het best bij jou past via deze link!

Vorig artikel Zwangerschapsstriemen voorkomen, kan dat wel?
Volgend artikel Onze baby met eczeem: de huidaandoening achter het ontstaan van Hem-Nature

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden